ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDULAR

29 Ekim 2013
792 kez görüntülendi

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDULAR

CEM SÜRMENELİ – Alaplı İlçesinde iş adamı İbrahim Yalcın, emekli öğretmen Mustafa Kanca esnaf Yüksel Koçak Ak Parti’den İl genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurularını yaptı.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Alaplı’da belediye ve il genel meclisi için resmi başvurular yapılmaya başlandı.

Ak Parti İl genel Meclis üyeliği aday adaylığı için emekli öğretmen Mustafa Kanca, iş adamı İbrahim Yalçın, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı içinde İlçenin sevilen esnaflarından olan Yüksel Koçak, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Faruk Çaturoğluna teslim etti.

Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başvuruda bulunan 3 aday adayımızda bir birinden kıymetli ve İlçemizde sevilen insanları aday adaylıkları süresinde başarılar diliyorum.” Dedi.


“Alaplı İlçesinde iş adamı İbrahim Yalcın, emekli öğretmen Mustafa Kanca esnaf Yüksel Koçak Ak Parti’den İl genel ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurularını yaptı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Alaplı’da belediye ve il genel meclisi için resmi başvurular yapılmaya başlandı. Ak Parti İl genel Meclis üyeliği aday adaylığı için emekli öğretmen Mustafa Kanca, iş adamı İbrahim Yalçın, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı içinde İlçenin sevilen esnaflarından olan Yüksel Koçak resmi başvurularını İlçe Başkanı Faruk Çaturoğluna teslim etti.
Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başvuruda bulunan 3 aday adayımızda bir birinden kıymetli ve İlçemizde sevilen insanlar aday adaylıkları süresinde başarılar diliyorum.” Dedi.”

From AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI BAŞVURUSU, posted by Mustafa Kanca on 10/29/2013 (19 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. ASİL AG dedi ki:

    Alaplı ve köyleri için hayırlısı en azından samimi ortam koçak alaplıyı çok iyi biliyor yalçın köyleri kanca ise zaten tartışılmaz hertaratfa bulunan insan takipçi işler oluyormu olmuyormu Akgül de bu ekipte olabilir yada başka görevlerde belediye yada meclis üy.kim başan olursa olsun bu isimler iyi

Yorum Yaz