ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ’DEN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

29 Temmuz 2013
653 kez görüntülendi

AK PARTİ’DEN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik beraberlik iftarına bölge milletvekilleriyle, kurucu yönetimden bugüne teşkilat mensupları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, muhtarlar, işadamları ve yöneticiler katıldı.

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle Gülüç Büyük Anadolu Otelde Birlik ve Beraberlik adına iftar yemeği düzenledi.

 

TBMM Eski Başkanı AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Prof.Dr.Ercan Candan, Özcan Ulupınar ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çiftin katıldığı bin kişilik iftarda yemek duasını Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan yaptırdı.

 

İftarın ardından bir selamla konuşması yapan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, katılımcılara teşekkür ederek; “Ereğlimize yapılan  450 yatak kapasiteli hastanemizi, eğitimimizin kalitesine artıracak olan fen lisemizi, adliye sarayı binamızı, Devrek yol ayrımı trafiğini rahatlatacak olan köprülü kavşağımızı, yatırım programına alınan 11 adet okulumuzu, Ereğlimize kazandırılan denizcilik fakültesini, liman başkanlık binamızı, Çaylıoğlu-Armutlu Cuma ve Devreğimizi bize yakınlaştıran Ereğli-Devrek yolumuzu, Gülüç köprüsü ile  kepez arası 6,5 km lik yolun asfalt yapılması, Gülüç beldemize yapılması programa alınan gençlik spor merkezi, köylerimizin su ve yol ihtiyaçlarının karşılanması ve daha fazla vaktinizi almak istemediğim için adını saymadığım diğer hizmetleri Ereğlimize kazandıran başta Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan’a, Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr Ercan Candan’a ve Sayın Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a Sayın Valimize, önceki dönem milletvekillerimize ve emeği geçen herkese Ereğli halkı ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çakır, Erdemir ve Türk Metal yöneticilerine de teşekkür ederek; “Bölgemize bayram hediyesini erken veren Ereğli Demir-Çelik fabrikaları yönetim kurulu başkanı başta Sayın Fatih Tar ve yönetim kurulu üyelerine ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak’a ve Ereğli Şube Başkanımız Sayın Yusuf Odabaş ve yönetim kurulu üyelerine Ereğli ve bölge halkı adına teşekkür ediyorum. Bu sözleşmenin Erdemirimize , çalışanlarına ve tüm bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar davetimize gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür eder hepinize, sevgi  ve saygılar sunarım” diye konuştu.

 

‘BATININ MEDENİYET DEDİĞİ AĞ!’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan da yaptığı konuşmada, Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan olaylara dikkat çekerek; “Buraya çıkarken aklıma Balzac’ın sözü geldi onunla başlamak istiyorum. Belki günün anlamı için önemli bir şey. Diyor ki balzac, bugünkü devran bugün ki kanunlar, büyük sineklerin gelip geçtiği, küçük sineklerin takıldığı örümcek ağına benziyor. 200 yıl önce söylemiş bunu balzac, bundan yüzyıl sonrada da Gandhi’ye soruyorlar, ‘Batı medeniyeti nedir’ oda diyor ki, ‘Keşke olsaydı’. Devir aynen bunun gibi. Şuanda Mısır’da, Suriye’de, Arıkan da,  Afganistanda ki o küçük sineklerin hepsi Batı’nın Medeniyet dediği o ağa takılmış durumda, bugün bir ağaç, bir taş, bir diken diye çevreci geçinen ülkeler o ağları delip geçiyor ve bunun adına da medeniyet diyorlar maalesef. Tabi biz bunları görüyoruz, gördükçe dertleniyoruz, dertlendikçe sadece söylüyoruz, ama Osmanlı’dan bize kalan bir miras var, Atalarımızdan kalan bir miras var, Diyor ki; Biz düşenin elinden tutmalıyız, biz tutumazsak bile en azından düştü acın ne diye sormalıyız. Biz her zaman mazlumun yanında olmalıyız, biz her zaman konuşmalıyız, atalarımız bize bunu öğretti, bizde bunları burada söylemek zorundayız. Bugün bize sorulan, Mısır için niye söylüyorsunuz, Suriye için niye bunlar konuşuluyor, niçin Afganistan, niçin Arıkan, Myanmar, bunları söylemek zorundayız.  Çünkü bunları zamanında atalarımız bize öğretti, öğretirken de kendileri yaşadı. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, Allah çoluğunuzla çocuğunuzla beraber bayramlara erişmeyi, nice bayramlarda bir arada olmayı nasip etsin hepinize saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin birlik beraberlik iftarına, bölge milletvekillerinin yanı sıra, 22. Ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Ak Parti’li belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Belediyesi Bağımsız  Meclis Üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanları,  kurucu yönetimden bugüne teşkilat mensupları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, muhtarlar, işadamları ve yöneticiler katıldı.

ALBUM ADI AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 7/29/2013 (10 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. UZAKLARDA OLAN ALAPLILI dedi ki:

    HERŞEY İYİDE MASADA İSRAİL MEŞRUBATLARI VAR. HERKESİN DİKKAT ETMESİ LAZIM DEĞİLMİ.

Yorum Yaz