ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİDEN REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE ZİYARET

31 Mayıs 2014
890 kez görüntülendi

AK PARTİDEN REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE ZİYARET

Ak Parti  Alaplı İlçe yönetim kurulu üyeleri Engeliler Haftası dolayısıyla Beyaz  Kelebekler ve Umut Yıldızı  Rehabilitasyon Merkezi ile Kuzey Bakım Rehabilitasyon  merkezlerini   ziyaret etti.

Ak Parti ilçe Başkan yardımcısı Birol Şahin yaptığı açıklamada, rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocukları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını “Devletimizin sosyal hizmetlerinin ne derece önem arz ettiğini, buradaki ortamlara baktığımız zaman bir kere daha gördük. Bedensel ve zihinsel özürleri nedeniyle, normal yaşam gereklerini yapamayan,engelli vatandaşlarımıza  hizmet verilen merkezlerimizde hizmet verilmekte. Hükümetimizin bakanlık nezdinde ilgilendiği sosyal hizmet politikaları insana verilen değerin her geçen gün arttığını göstermektedir. Gerek bütçesi gerek imkanları ile standartları yükselen bir sosyal hizmet politikası yürütülüyor dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Özel Umut Yıldızı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilay Yıldız Pertev  “ Merkezimize gelerek çalışmalarımızı yerinde gördünüz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizleri teşekkür ediyorum”

Genelde öğrencilerimiz, köylerden geliyor.Alaplı’da diğer ilçelere göre engelli sayısı çok fazla. Bunun nedenlerinin başında da akraba evliliği ve engelli birinin diğer engelliyle evlenmesi geliyor. Bu konuda ilçe genelinde uzman ekipler tarafından eğitici bilgiler verilmesi gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

From AK PARTİ ALAPLI YÖN.KUR. REHABİLİTASYON MER. ZİYARET ETTİ, posted by Mustafa Kanca on 5/30/2014 (43 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz