ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİLİ GENÇLERDEN SAĞLIKÇILARA MORAL ZİYARETİ

4 Nisan 2020
1.521 kez görüntülendi

AK PARTİLİ GENÇLERDEN SAĞLIKÇILARA MORAL ZİYARETİ

Alaplı ilçesinde AK Parti Alaplı Gençlik Kolları üyeleri Alaplı Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık personeline moral ziyaretinde bulunarak, baklava ikram ettiler.

Ak Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret ettiler. Görev yapan nöbetçi doktor ve sağlık personeline herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran AK Partili gençler, “yanınızdayız” mesajı verdiler. Gençler,  Alaplı Devlet Hastanesi girişine, “Koronavirüsle mücadelenin özverili ve fedakar kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” yazılı bir de pankart astılar.

AK Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte, sağlık çalışanlarının kendi canlarını da tehlikeye atarak görev yaptıklarını ifade ederek, “Onlara bir nebze olsun moral verelim, milletçe yanlarında olduğumuzu gösterelim diye bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizlere ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarındayız. Allah onlardan razı olsun. Tarih onları altın harflerle yazacaktır. ” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz