ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİLİ KADINLAR FINDIK TARLASINDA…

6 Ağustos 2014
1.325 kez görüntülendi

AK PARTİLİ KADINLAR FINDIK TARLASINDA…

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri, fındık tarlalarında çalışan kadın işçileri ziyaret ederek cumhurbaşkanı seçimi için destek istedi.

Ak Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, fındık tarlalarında çalışan kadın işçileri ziyaret ediyor. İşçilerle birlikte tarlada fındık toplayan Ak Partili kadınlar, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

Uzun, yaptığı açıklamada, Fındık sezonu olması nedeniyle ev ziyaretleri yerine fındık tarlarında çalışan kadın işçileri ziyaret ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı büyük bir ilgi olduğunu ifade eden Uzun, şöyle dedi:

“İlçemizde fındık mevsimi olduğundan dolayı kadınlarımız fındık bahçelerinde fındık toplayarak zamanlarını geçiriyorlar. Bizde Ak Parti kadın kolları üyeleri olarak hem kendilerini tarlada ziyaret ediyoruz. Hem de azda olsa onlarla birlikte fındık toplayarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı çok büyük bir ilgi var. Hangi fındık tarlasına gitsek insanların Erdoğan’a karşı büyük bir sevgisi var. Buda bizi çok mutlu ediyor. AK Parti Hükümetlerinin iktidara gelmesi ile kadınların önü açıldı. Artık siyasi alanlarda daha rahat bir şekilde rol almaya başladık. İnşallah Rekor bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya çıkartacağız.”

Ziyaretlere, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Belediyesi Meclis üyesi Recep Erdoğan, Kadın Kolları üyeleri katıldı.

xczczczcvvvv

 

zxfsdfsdfsfdsd

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz