ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİLİ KADINLAR TSO BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

19 Şubat 2015
609 kez görüntülendi

AK PARTİLİ KADINLAR TSO BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

 

 

A k Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ocak, İlçede açılacak yeni iş sahalarıyla gençlerin iş sahibi olacağını söyledi. Islah OSB bölgesinde sona doğru gelindiğini ifade eden Ocak, Alaplı’daki işsizliğin çözümü noktasında fabrikaların kurulması, yeni iş sahaların açılmasıyla birlikte bölgemizdeki işsizlik sorunun çözüleceğinin kanaatindeyim. Eğer bir İlçede ekonomik yapı düzgün olmazsa İlçede hayatta onunla birlikte paralel gider. İlçenin ekonomisi ne kadar gelişirse, İlçedeki iş sahaları ne kadar büyürse, işsizlik ne kadar azalırsa bu ilçe ekonomisine olumlu sağlar. Bizimde bu alanda Islah Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımız var. İnşallah çok kısa zamanda Mollabey köyüne kadar olan bölgede bir sanayi alanımız olacak. Bu İlçemiz için gerçekten çok büyük bir proje olduğunu düşünüyorum. İnşallah kurulacak fabrikalarla gençlerimize iş imkanı yaratılmış olacak. İlçemizin temel sorununu çözmüş olacağız.” Diye konuştu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun da, gençlerimize yeni iş sahaları açılması memnuniyet verici olduğunu belirterek, “İlçemizde böyle büyük bir projenin hayata geçmesi İlçemiz için çok önemli inşallah bölgemize kurulacak fabrikalarla daha çok gencimiz iş sahibi olacak.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz