ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİLİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

8 Mart 2013
866 kez görüntülendi

AK PARTİLİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

 AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç’e iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Ekonomisinin düzelmesi ve kentin geleceği için iktidar partisi olarak Ticaret ve Sanayi Odası ile istişare içinde olacaklarını belirterek, “Biz İşadamımızın, sanayicinin, esnafın yanındayız. TSO olarak bizden talep edeceğiniz her konuda istişare içinde olup, artık Ereğli için ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

TSO Başkanı Mehmet Genç de, ‘Ereğli yandı-bitti’ gibi açıklamalardan rahatsızlık duyduklarını belirterek; “Ereğli’de çok bilgi kirliliği var, çok konuşan var, icraata geçen yok. ‘Yandık-bittik’ diye Ereğli kötülenmez, bu bizlere zarar verir. Eğer, sorgulayacaksak Ereğli’nin 30 yılı sorgulanması lazım, hep birlikte biz ne yaptık diye sormamız lazım. Hazırcılığı bırakıp, yeni jenerasyonun çok ortaklı şirketler kurması lazım. Ereğli’de herkes herkesi kötülüyor, bu alışkanlıklardan vazgeçmeliyiz. Biz karnı açken de kuyruğunu dik tutan bir milletiz. Herkes Ereğli ile ilgili bir açıklama yaparken dikkat etmesi lazım. Bu kadar kendi kendini kötüleyen bir şehirde, dedikodusu çok olan bir şehirde sıkıntı olur. Ereğli’ye bir bankanın Genel Müdürü geliyor, burada 3 saat durmuyor, ‘bu şehirde ne kadar dedikodu var’ gidiyor. Dediğim gibi kendimizide sorgulamamız lazım ama bütün herkesin” dedi.

Genç, AK Parti İlçe Teşkilatının genç ve dinamik yapısıyla Ereğli’ye birşeyler kazandıracaklarına inandığını belirtti.

TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Likoğlu ve Ali Çetin’in de hazır bulunduğu ziyarette, heyet bir süre daha Ereğli ekonomisi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI ZİYARETİ

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra yeni yerinde hizmet veren Şoförler ve Otomobilciler Odası Ereğli Şubesini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli adına birlik-beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade ederek; “Çözüm noktasında elemizden geleni yapmaya çalışacağız. Sayın Milletvekilimiz başta olmak üzere her türlü sorununuzda yanınızdayız. Minibüscülerin, taksicilerin, oda yelerinin tamamının her türlü sorununda hep beraberiz. Ulaştırma bakanlığı nezdinde sizin odanızı ilgilendiren her türlü konuda sizide davet edip, birlikte hareket ederek raporlarımızı sunacağız, artık Ereğli adına hep beraber çalışacağız” dedi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli’nin kronik hale gelmiş sorunlarının bulunduğunu belirterek, “Görevinizde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlikte çalışmanın faydasını Ereğli her zaman görecektir, Şoför esnafıda görecektir. İyi bir kadro yaptınız, Erdeğli’de memnun bizde memnunuz. Ereğli olarak Kronik hale gelmiş sorunlarımız var. Başta  Yeşiltepe yolu kışla yolu, mazgallar yüksek, Üst geçitler yapılıyor bu güzel oluyor, ancak bizde akbil sistemine geçiyoruz, fakat bu yolda cep sorunlarımız var. İndirme bindirme ceplerimiz olması gerekiyor. Ayrıca Liman sorunu var, buda Şoför esnafını ilgilendiriyor. Askeriyeye verilmiş olan liman geri alınabilir. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Kışla yolunun neden asfaltlanmadığının kamuoyu tarafından çok iyi bilindiğini anlatan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Nisan Mayıs ayı için bunun sözünü verebiliriz, Gülüç köprüsünden Kepeze kadar olan yolda altındaki malzemeler alınsa da alınmasa da asfaltını yapıcaz.  Köprülü kavşağın nisan ayında temelini atıcaz” dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası 2. Başkanı Ahmet Küçük ve oda yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette, Ereğli’de yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

AK PARTİLİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz