ALAPLI HABERLERİ

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

24 Nisan 2014
563 kez görüntülendi

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Alaplı ilçe Teşkilatı Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile il genel Meclisi üyeleri Ayhan Akman ,Temel Uslu,önceki dönem belediye başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu , önceki dönem başkan yardımcısı İbrahim Şengün ile Ak Parti’den  seçilen belediye meclisi üyeleri ile beraber Yemenici’yi ziyaret ettiler.

Yemenici, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Seçimlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm Ak Parti Akçakoca teşkilatı sayesinde seçimleri kazandık.3 kere anket yaptırdık. Ak Parti’ye karşı cephe oluşturulmuştu. Buna rağmen  halk biz tercih etti. Ben bizi seçen halkımıza   teşekkür ederim’’ dedi.

Ereğli’de ve Akçakoca’da seçimleri kazanmamızdan dolayı sevinçliyim. Alaplı seçimlerini kaybettiğiniz için üzüldüğünü söyleyen Yemenici ben halkıma yapamayacağım hiç bir şey vaat etmedim.Vaat ettiklerimi de beş yıl içinde gerçekleştireceğim dedi.

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz ise hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini genç, dinamik başkanın seçilmesi Akçakoca halkı için bir şanstır.Biz başkanımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Alaplı ilçe teşkilatı, belediye meclisi ve il genel meclisi adına kendisine başarılar diliyorum dedi.

Ak Parti ilçe teşkilatı daha sonra Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ilçe milli eğitim müdürü Cevat Çevik’i ziyaret etti.

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET paylaşan: kanca67

From AK PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYESİNE ZİYARET, posted by Mustafa Kanca on 4/24/2014 (35 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz