ALAPLI HABERLERİ

AKÇAKOCA KADINLAR PLAJI AÇILDI

10 Temmuz 2017
1.138 kez görüntülendi

AKÇAKOCA KADINLAR PLAJI AÇILDI

Akçakoca Kadınlar Plajı resmi açılış töreni yapıldı. Törene Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır ile İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz, 2004 – 2009 tarihleri arasında Akçakoca Belediye Başkanlığı yapan Nazmi Çiloğlu, daire müdürleri ve ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı.

Açılış konuşmasını Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi“Göreve geldiğimiz günden beri Akçakoca turizmini farklı bir noktaya taşımak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Tabi bugün içerisinde bulunduğumuz bu mekanın eski görüntüsüyle yeni görüntüsü arasında uçurumlar var. Tabi ben böyle bir eseri kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Akçakoca’nın hem çehresini değiştireceğiz demiştik, hem de kaderini değiştireceğiz demiştik” dedi ve kadınlar plajında yapılan çalışmaları anlatarak başladığı konuşmasında projeyi ilk hayata geçiren Belediye Başkanlarından Erol Solak’a teşekkür etti. Akçakoca Kadınlar plajı, genişletilmiş ve yenilenmiş rekreasyon alanlarıyla kadınlara on numara hizmet vermeye başladı diye ifade etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’den sonra kürsüye davet edilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’de kadınlar plajı projesinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başladı sözlerine ve şu cümlelere değindi “ Akçakoca Düzce’mizin gözbebeği hatta bölgenin turizm alanında gözbebeği bir ilçesi. Burayı ne kadar erişebilir ve kullanılabilinir hale getirebilirsek bizler o kadar mutlu olacağız. Bugün hem tabiat güzelliğiyle hem de coğrafi alanda nispeten daha az olması nedeniyle artık büyük sanayi yatırımlarından bahsetmektense bacasız sanayi dediğimiz turizm yatırımlarının özellikle şehrimiz açısından önemli olduğunu ısrarla vurgulamak istiyorum” diye belirtti ve hayırlı uğurlu olsun sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in gerçekleştirdiği konuşma sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici plajın çalışmaları noktasında gece gündüz demeden yoğun mesai harcayan belediye personeline teşekkür etti ve Kadınlar Plajı Rekreasyon projesinin ilçeye hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak beraberindeki konuklarla açılış kurdelesini kesti. Ardından tüm konuklara ve açılış törenine katılan vatandaşlara Akçakoca Belediyesi tarafından ikramlar yapıldı.

plaj

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz