ALAPLI HABERLERİ

AKÇAKOCA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

24 Nisan 2014
653 kez görüntülendi

AKÇAKOCA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ak Parti Alaplı ilçe Teşkilatı Akçakoca  ilçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik’i  makamında ziyaret etti.

 

Ak Parti Alaplı ilçe başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile il genel Meclisi üyeleri Ayhan Akman ,Temel Uslu,önceki dönem belediye başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu , önceki dönem başkan yardımcısı İbrahim Şengün ile Ak Parti’den  seçilen belediye meclisi üyeleri ile beraber Cevat Çevik’i  ziyaret ettiler.

Alaplı Anadolu Lisesi Müdürü Cevat Çevik geçtiğimiz cuma günü  Akçakoca ilçe Milli eğitim müdürü olarak yeni görevine başlamıştı.

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Yavuz, Cevat Çevik Alaplı ÇPL müdürlüğü, Anadolu Öğretmen Lisesi  kurucu Müdürlüğü ve Alaplı Anadolu lisesi müdürlüğü yapmıştı. Başarılı projeler yaparak ilçemiz eğitimine katkı sağlayan müdürümüz Cevat Çevik’i Alaplı adına bir kayıp, Akçakoca milli eğitimi adına büyük bir kazanç diyorum.

Akçakoca Milli Eğitim müdürlüğünün kendisi ve Akçakoca  için hayırlı olmasını diliyorum dedi

Yeni görevine başlayan Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Akçakoca’da eğitim seviyesinin yüksek olduğunu, tüm okullarında normal eğitim yapıldığını, üniversite sınavlarında Anadolu liselerinde %90 ların üzerinde başarı sağlandığını, eğitim çıtasını dahada yükseklere çıkarmak için uğraşacaklarını söyledi.

Çevik Alaplı’da yapmış olduğu çalışmalarda ve projelerde halkın ve belediyenin büyük desteği olduğunu,bir yerde başarı varsa burada çalışan hizmetlisinden müdürüne, kaymakamından ilçe başkanına kadar herkesin payı vardır.

Biz buraya ziyarete gelen Alaplı heyetimize çok teşekkür ediyoruz dedi

AKÇAKOCA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ paylaşan: kanca67

From AKÇAKOCA MİLLİ EĞİTİMİ ZİYARET, posted by Mustafa Kanca on 4/24/2014 (42 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz