ALAPLI HABERLERİ

AKTİF SPOR GÜREŞÇİLERİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

30 Mart 2013
553 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Okullar arası güreş müsabakalarında ikinci olan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri kupaları ve madalyalarıyla birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu;nu ziyaret etti.

 

 

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Güreş Antrenörü Hüseyin Uğuz, Kulüp güreş antrenörleri Yakup Kaçmaz ve Yasin Şahin’in nezaretinde, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret eden madalyalı güreşçiler, hedeflerinin birincilik olduğunu, iyi müsabakalar oynamalarına rağmen ikincilikle yetinmek durumunda kaldıklarını söylediler. Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz, güreş antrenörleri ve dereceye giren güreşçileri tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Ata sporumuz olan güreşte elde ettiğiniz bu başarılar ilçe olarak bizleri de son derece gururlandırıyor. Sizlerin ve yetenekli bir çok gencimizin daha iyi imkanlar sunulması durumunda çok daha büyük başarılar kazanabilecek güce ve yeteneğe sahip olduğunuzu biliyorum. Bugüne kadar Alaplı Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde sizlere destek vermeye çalıştık. Bu desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. “ dedi.

Güreşin, ülkemizin ata sporu olduğu kadar dünyanın da en eski spor dallarından biri olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Güreşlerin Olimpiyat sporlarından çıkarılacağı ifade ediliyor. Bu son derece yanlış bir karar olur. Güreş, çok eski bir spor dalıdır ve bu spor dalının Olimpiyat’tan çıkarılması Olimpiyat’ın kalitesini de düşürür” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz