ALAPLI HABERLERİ

AKTİF SPOR GÜREŞÇİLERİ BÖLGE İKİNCİSİ OLDU

25 Mart 2013
587 kez görüntülendi

AKTİF SPOR GÜREŞÇİLERİ BÖLGE İKİNCİSİ OLDU

 

Alaplı Aktif spor kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, 13-14 yaş okullar arası serbest güreş müsabakalarında 19 il arasından takım halinde 2. olduklarını söyledi.

 

Uğuz, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde yapılan 13-14 yaş Okullar arası serbest güreş müsabakalarında 10 sporcu ile katıldıklarını söyledi.

 

Kırşehir’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazandıklarını ifade eden Uğuz, şunları söyledi.

 

“Alaplı Aktif spor kulübü olarak Türkiye genelinde düzenlenen 13-14 yaş arası gurup birincilik müsabakalarına 10 sporcu ile katıldık.2 gün süren turnuva sonucunda 47 kg Umut Köseoğlu, 66 kg Özkan Yıldırım,73 kg Emir Özkayıkcı ve 85 kilo’da Saffet Gültekin, finallerde rakiplerini yenilerek 2. oldular. Takım halinde ise 19 il arasından 2. sırayı elde ettik. Nisan ayı içinde Kırşehir de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Bölgemizde ilk defa takım halinde Türkiye şampiyonasına katılacağız. İlçemizden geleceği olan Milli takım seviyesine kadar yükseleceğini düşündüğümüz güreşçiler yetişmektedir. İnşallah Türkiye şampiyonasında sporcularımızdan birincilikler bekliyoruz. Bize kulübümüze desteklerini esirgemeyen, başta kaymakamımız Yıldıray Malğaça, Belediye Başkanımız Nevzat Çimenoğluna iş adamlarımıza, eski milli güreşçimiz Yakup Kaçmaz ve Yasin Şahin’e İl gençlik spor Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz