ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI AK PARTİDEN İFTAR YEMEĞİ

3 Ağustos 2013
743 kez görüntülendi

ALAPLI AK PARTİDEN İFTAR YEMEĞİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine  bölge milletvekilleriyle,  teşkilat mensupları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, muhtarlar, işadamları ve yöneticiler katıldı.

 

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde iftar yemeği düzenledi.

TBMM Eski Başkanı AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Prof.Dr.Ercan Candan, Özcan Ulupınar ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çiftin katıldığı 650 kişilik iftarda yemek duasını Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş yaptı.

 

İftar yemeğinde konuşan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. İslam dünyasında yaşanan kargaşaya da işaret eden Çaturoğlu, Batı dünyasının yaşanan sıkıntılara ses çıkarmamasını eleştirdi.

Alaplı’da yapılan hizmetlerinde görmezden gelindiğini anlatan Çaturoğlu, AK Parti olarak önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalarının birileri tarafından görmezden gelindiğine işaret etti.

AK Parti’nin birlik beraberlik iftarına, bölge milletvekillerinin yanı sıra, 22. Ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ,  Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti’li belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kdz. Ereğli ilçe başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ,eski il başkanı Celil Uzun, ilçe başkanı Kemal  Ersöz, teşkilat mensupları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, muhtarlar, işadamları ve yöneticiler katıldı

ALBUM ADI AK PARTİ ALAPLI İLÇE TEŞKİLATI YEMEĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 8/02/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. eşfak kınık dedi ki:

    niye bu iftarda vatandaş yok oradakilerin hepsi durumu iyi insanlar bumu müslümanlık

Yorum Yaz