ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÖLGE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

7 Ekim 2017
893 kez görüntülendi

ALAPLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÖLGE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Saha ziyaretini başarıyla geçen Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi “Korkunla Yüzleş Korkma Sosyalleş” isimli projesi bölge ödülüne alyık görüldü. Ödül töreni 16 Kasımda Amasya ilinde yapılacak.

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Milli Eğitim Bakanlığının en prestijli yarışması olan Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerine başvurmuş, Zonguldak ilinde saha ziyaretine kalmayı başaran tek okul olma başarısı göstermişti. 15 mayıs tarihinde bakanlık denetçileri tarafından proje yerinde değerlendirilmişti. Değerlendirme sonuşları 5 Ekim tarihinde duyuruldu ve buna göre Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Batı Karadeniz bölge ödülüne layık görüldü. Bu aynı zamanda projenin Türkiye çapında yarışma hakkı elde etmesi demek.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 3357 başvuru yapıldı. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda, proje raporları değerlendirildi, bunun sonucunda 189 çalışma saha ziyaretine kaldı. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 106 çalışma Bölgesel Ödül almaya layık görüldü. Bölge ödülüne layık görülen projeler Türkiye çapında yarışma hakkı elde etti.

imam hatip

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz