ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ANADOLU LİSESİ 12.DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

7 Haziran 2013
931 kez görüntülendi

ALAPLI ANADOLU LİSESİ 12.DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Alaplı Anadolu Lisesi mezuniyet gecesi dün akşam okulun bahçesinde  yapıldı

Alaplı Anadolu Lisesi  12 . dönem olarak  mezunları arasına 91 kişiyi daha kattı.

Mezuniyet törenine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran siyasi parti temsilcileri  daire müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir davetli grubu katıldı

Mezun olacak öğrenciler sırayla tören alanına   alındıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Okul Müdürü Cevat Çevik bir konuşma yaptı. Çevik; Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, geriye dönüp baktığımızda okulumuzda başarılı çalışmaların yapıldığını görmekteyim. 2012-2013 faaliyetlerinde büyük başarılar elde ettiğimiz eğitim yılı olarak hafızalarımızda yer alacaktır. Okulumuzun 2012 ÖSS yerleştirme başarısının %80 seviyelerine çıkarak kendi türündeki okullar arasında başarısı ayrıca bizleri sevindirmiştir. Bütün bu çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerime ve siz değerli velilerimin telaşı ve heyecanı daha başka ve daha anlamlı. Çünkü sizler Anadolu Lisesi’nden mezun olacak 91 mümtaz öğrencinin velilerisiniz. Dedi

Çevik ayrıca, okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bürokrat ve iş adamlarına teşekkürlerini sundu.

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu.

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan, 2012–2013 Öğretim Yılı okul üçüncüsü Gökçe Gökçimen, okul ikincisi Kürşat Karayılan, okul birincisi Ecem Türk’e Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç  tarafından başarı plaketleri verildi. Okul birincisi olan Ecem Türk ismini okulun on ikinci dönem  mezunları adına kütüğe çaktı ve duygularını anlatan bir konuşma yaptı.

Öğrenciler okulda geçirdikleri dört koca yılı ve okuldan ayrılışlarını mezuniyet belgeleri ile taçlandırdı.

Okul öğrencilerinin kurmuş olduğu orkestra ekibi  güzel parçalarla dinleyenlere ve öğrencilere güzel vakit geçirtti.

Öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra öğrenciler hep beraber keplerini havaya attılar.

Havai fişek gösterileri ile program sona erdi

 

 



ALBUM ADI ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/06/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz