ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

4 Eylül 2012
1.105 kez görüntülendi

ALAPLI ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Alaplı Anadolu Lisesinden mezun olan 70 öğrenciden 55 iüniversiteye girmeyi hak kazandı.

Alaplı İlçesi’nde eğitim hayatına başladığı 1995  yılından bu yana  akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarılarıyla Alaplı’nın    gururu olan Alaplı Anadolu Lisesi öğrencileri, 2012 ÖSY  Sınavları’na elde ettikleri başarılı sonuçlarla bir kez daha yüzleri  güldürdü.

Okuldan 2011-2012 öğretim yılında mezun olan 70 öğrencinin 55  üniversitelere yerleşmeye hak kazandı.İlk yerleştirmede %78 başarı kazanmış oldular.

Edinilen bilgiye göre Anadolu lisesinden mezun olan öğrenciler  2 tıp fakültesi, 1 hukuk fakültesi, 3 elektrik-elektronik mühendisliği, 2 bilgisayar mühendisliği, 1 genetik mühendisliği, Birçok alanda mühendislik, Öğretmenlikler ve hemşirelikler kazandılar

Öğrencilerinin 55’inin dört yıllık lisans programlarına yerleşmeyi  başardıklarını belirten okul müdürü Cevat Çevik, “Öğrencilerimiz muhteşem bir  başarıya daha imza attı.55 öğrencimiz Türkiye’nin en gözde okullarından Uludağ,  Dokuz Eylül, Sakarya, Şeyh Edebali, Dumlupınar, Beykent, İstanbul Kocaeli Selçuk üniversitelerine  yerleşmeye hak kazandı. Düzenli, istikrarlı ve disiplinli çalışmalarımızın  sonucunu böyle bir başarıyla taçlandırdık. Bize bu mutluluğu yaşatan  öğrencilerimze, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” diye  konuştu.

ALBUM ADI ALAPLI ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET GECESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/05/2012 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


ALAPLI ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz