ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ANADOLU LİSESİ’NDEN TKY BAŞARISI

13 Mayıs 2014
849 kez görüntülendi

ALAPLI ANADOLU LİSESİ’NDEN TKY BAŞARISI

 

      Alaplı Anadolu Lisesi Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında ‘Yılın Kaliteli Kurumu’ Kategorisinde 81ilin Okulları arasında ilk 10’a girmeyi başardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin TAŞIRAN, Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında saha ziyaretine  kalmalarından  dolayı Alaplı Anadolu Lisesi idareci,öğretmen,veli ve öğrencilerini tebrik ettiğini belirtti.İlçemizden art arda iki yıl, okulların  Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında saha ziyaretine  kalmaları büyük bir başarı ve bu başarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır dedi.

Alaplı Anadolu lisesi Müdür vekili Ersin ATLIHAN :” Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında ‘Yılın Kaliteli Kurumu’ Kategorisinde 81 ilin Okulları arasında ilk  10’a girerek  saha ziyaretine kaldıklarını belirtti. Bakanlık değerlendiricileri tarafından 27 Nisan-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda ‘Yılın Kaliteli Kurumu’ kategorisinin, alt kategorilerinde toplam 133 rapor incelenmiş ve okulumuz Alaplı Anadolu Lisesi ödül sürecinin son aşaması olan saha ziyaretine kalma başarısı göstermiştir.

Okulumuz Müdürlüğü döneminde yaptığı çalışmalarla kurumumuzun Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında saha ziyaretine kalmasında büyük payı olan, Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat ÇEVİK’e teşekkürü bir borç biliriz.

Ayrıca bu başarıda katkısı bulunan Tüm personelimize, öğrencilerimize,velilerimize ve Okul Aile Birliğine teşekkür ederim.”

Sayın ATLIHAN bundan sonraki süreç hakkında kısaca şunları söyledi:”Saha ziyaretleri, ödüle esas olan çalışmaların bizzat yerinde görülmesi amacıyla yapılacaktır. Ödül başvuru raporlarında anlatılanların saha ziyaretinde görülüp incelenmesi sonucunda yapılacak değerlendirme ile raporlara tekrar puan verilecektir.

‘Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Ödülleri yapılacak saha ziyaretlerinin ardından, Ankara‘da Haziran ayında düzenlenecek ‘Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 10. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni’nde sahiplerine verilecektir.”

IMG_4283

IMG_4280

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz