ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI BELEDİYE SPOR YEMEK DÜZENLEDİ

25 Aralık 2012
588 kez görüntülendi

ALAPLI BELEDİYE SPOR  YEMEK DÜZENLEDİ

Alaplı Belediye Spor Kulübü, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

Eski Fiskomar binasındaki Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yemeğin açılışında konuşan Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanı  Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyespor Futbol Takımı’nın kısıtlı ekonomik imkanlara rağmen başarılı bir performans sergilediğini belirterek, “ Futbol takımımız, geçen sezon Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play Of grubunu şampiyon olarak tamamladı. Ancak, iki Zonguldak takımı bulunmasından dolayı Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselemedi. Bu yıl da takımımız iyi mücadele ediyor. Voleybolda da 3. Lig’de mücadele ediyoruz. “ dedi.

Amatör sporun esnaf, işadamları ve yerel kurum ve kuruluşların destekleriyle ayakta kalabildiğini hatırlatan Çimenoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulusal düzeyde başarılar için yerel düzeyde amatör sporun ve sporcuların desteklenmesi gerekiyor. Amatör spor ve sporculara verilecek destek, yerelden genelden yansıyacak başarının yolunu açacaktır. “

Düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde davetlilere, Alaplı Belediye Spor Kulübü’nün tanıtımının yer aldığı takvim satıldı. Yemekte ayrıca, çekilişle iki talihliye LCD TV ve bulaşık makinesi hediye edildi. Yemekli program, davetlilere müzik ziyafetinin sunulduğu Türk Sanat Müziği konseriyle sona erdi.

ALBUM ADI ALAPLI BELEDİYESPOR YEMEĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 12/22/2012 (83 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz