ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM

25 Nisan 2015
606 kez görüntülendi

ALAPLI BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM

Alaplı Belediyespor Kulübünde Mehmet Altay dönemi resmen sona erdi. 9 aydır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Altay görevi yapılan genel kurul ile CHP İl Genel Meclis Üyesi Serdar Akyol’a  bıraktı.

 

Alaplı Belediyespor’un olağanüstü kongresi, çoğunluk aranmaksızın Alaplı Belediyesi tansa binası üzerinde yapıldı.  Kulübün Mevcut Başkanı Mehmet Altay’ın aday olmadığı ve Serdar Akyol başkanlığındaki tek blok liste ile gidilen seçimlerde Akyol kulüp Başkanlığına resmen seçilmiş oldu.

 

Altay, burada yaptığı konuşmasında sağlık sorunları sebebiyle görevi bıraktığını belirterek, yerine geçen Serdar Akyol ve ekibine başarılar diledi.

 

Yeni Başkan Akyol ise,  kulüpte bayrak değişikliğinin yaşandığını belirterek, “hedefimiz 3. Lig. Altay’dan aldığımız takımın çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız. İyi bir takım oluşturacağız, bu takım Alaplı’mızı en iyi şekilde temsil edecek, biz yıllardır futbolun içinde olan insanlarız.  Başarıya açız ve 3 lig bizim en büyük hedefimiz olacak. Bu kongre sürecinde başta Mehmet Altay abimizin ve değerli Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin’in vermiş oldukları samimi destek için çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz