ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI BELEDİYE SPOR’DAN AÇIKLAMA

7 Mart 2013
808 kez görüntülendi

ALAPLI BELEDİYE SPOR’DAN AÇIKLAMA

31 Ocak  2013 tarihindeki olağan kongrede seçimle işbaşına gelen yeni yönetim kurulumuz Alaplı Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Çimenoğlu başkanlığında toplanarak görev bölümü yapmıştır.

Buna göre; Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanlığına, Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Çimenoğlu, Başkan Vekilliğine Tarık Yazıcı, Genel Sekreterliğe İbrahim Şengün, Saymanlığa Besim Çıtlak, Genel Kaptanlığa Sinan Taşkın, Lokal Amirliğine Mustafa Atmış ve Basın Sözcülüğüne Murat Kalay görevlendirilmişlerdir.

Ayrıca, Futbol Şube Sorumluluğuna Mehmet Şen ve Zafer Alper, Voleybol Şubesi Sorumluluğuna Cevat Gür, Güreş Şubesi Sorumluluğuna da Mustafa Öztürk seçilmişlerdir.

Voleybol Şube Sorumlusu Cevat Gür, ilçemize yeni atanan Voleybol Antrenörü Murat Demir ile birlikte yeni bir yapılanma ve buna dayalı olarak da altyapı oluşturma girişimlerine başlamıştır.

Bilindiği üzere, halkımızın güreşe olan sevgi ve tutkusu ilçe sınırlarını aşmıştır. Bu sevgi ve tutkuyu pekiştirmek için yönetimimiz yöneticimiz Mustafa Öztürk idaresinde bu çıtayı daha da üst seviyelere çıkarma amacındadır. Zira idarecimizin özellikle güreşe olan tutkusu ve sevgisi buna önder olacaktır.

Geçen sezon da imkansızlıklara rağmen play-of şampiyonu olan futbol takımımız göz ardı edilmemelidir. Şampiyon olmamıza ve BAL Ligi’ne çıkmaya hak kazanmamıza rağmen sistem nedeniyle gerçekleşmemiştir.

Her zaman olduğu gibi antrenörümüz Gökmen Başoğlu ve Kulüp Müdürümüz Ali Ünlü’nün başarılı yönetimleriyle futbol takımımız bu yıl da üstün performansı ile dikkat çekmektedir. Emekleri, alın terleri ve de onurları ile mücadele eden yönetici ve futbolcularımızı ayakta alkışlamalıyız ki, haksız eleştiri yapan ve saha dışında değişik duygularla hareket edenlere karşı özverili bir şekilde sahada mücadele edenleri sevgiyle kucaklamalıyız. Çünkü yeni yönetim olarak da onlarla kıvanç duyacağımızı ve görevlendirilen yöneticilerimiz Mehmet Şen ve Zafer Alper’le bir bütün olacakları inancını taşıyoruz.

Önümüzdeki sezon içerideki tüm maçlarımızı , yapımı devam eden kendi sahamızda oynayacağımızı müjdelemek isteriz. Bu nedenle de bir bütün olduğumuz halkımızla maçlarımızı ilçemizde beraber seyretme mutluluğunu sevincini paylaşma arzusundayız.

Yeni yönetimimizde başarıyı yakalamak için daima fair play çerçevesinde hareket edecek, her zaman olduğu gibi alınan tüm kararlar kanun ve yönetmelik çerçevesinde oybirliği olacaktır.

Ayrıca olan ve ileride oluşabilecek yönetmelik ve olgular sayesinde kulübümüzü en iyi şekilde yönetme inancındayız. Şeffaf bir yönetim gösterip, başarı yolunda halkımızla el ele yürüme duygusu içerisinde olduğumuzu da özellikle ifade etmek istiyoruz. Sevgi ve saygalarımla.

 

Murat KALAY

Alaplı Belediye Spor Kulübü Basın Sözcüsü

ALAPLI BELEDİYE SPOR’DAN AÇIKLAMA Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz