ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI BELEDİYESİNİ ALMAMIZ ŞART OLDU

5 Ocak 2014
757 kez görüntülendi

ALAPLI BELEDİYESİNİ ALMAMIZ ŞART OLDU

CEM SÜRMENELİ – Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan,Ak Parti Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.


Candan,ziyarette yaptığı konuşmada,Alaplı’ya 4 Ereğli’ye ise 11 tane okul yaptırarak bu bölgede eğitim hamlesi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Önümüzdeki dönem Alaplı’da bir çok yatırımın tamamlanacağını bu yüzden Alaplı Belediyesi kazanmanın şart olduğunu ifade eden Candan, şöyle konuştu:
“Alaplı’da devam eden ve başlanacak bir çok yatırım var.Bu yatırımların meyvesini almamız için 30 Mart seçimlerinde Alaplı Belediyesini almamız şart oldu.Derin Deşarj bunların en başında geliyor. Alaplı deresini Karadeniz’e döküldüğü alana mendirek yapılacak. Hemen ardından Devlet Su İşleri (DSİ) Alaplı deresi ıslah çalışmalarına başlayacak.Dolayısıyla bizim artık tam meyve verme zamanında Alaplı Belediyesini kaybetme lüksümüz yok. Alaplı’da seçimi almak için var gücümüzle çalışmak mecburiyetindeyiz. Alaplı’nın bundan sonra 70 yıllık su problemi bitecek.Gümeli Beldesine yapılacak olan baraj projesi ile birlik Gümeli Beldemizde çok güzel bir turistik alan olacak. Kasımlı İlkokul-Ortaokulu yanında yer teslimi yapıldı. Oraya okul binası yapılacak. Aşağıdoğancılar mevkisinde okul için istimlak meselesi var. Onu çözmeye çalışıyoruz.Alaplı’da 4 tane, Ereğli’de 11 tane toplam bu bölgeye 15 okul yaptırıyoruz. Bu bölgeye tarihinde ilk defa bu kadar çok okulu aynı anda yaptırıyoruz.Bu bir eğitim hamlesidir. Bunlar yeterlimi hayır daha çok yapmamız lazım bunları da biliyoruz. Bu okulları bitirdiğimiz zaman elimizden geldiğince daha çok okul yapacağız. Alaplı’nın bir çok problemi var. Öncelikli problemi Alaplı’ya İstanbul tarafından girişten itibaren ne güzel kent imajı vermemiz gerekiyor. Bu bölgenin toparlanması bizim en büyük arzumuzdur.Buralarda derin deşarj ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Şu an itibariyle çok güzel çalışmalar var. Bu çalışmalar tamamlandığında önümüzdeki dönem çok daha güzel olacağına inanıyorum.”

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’da Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını teşkilat olarak 30 Mart tarihinde yapılacak yerele seçimlere hazır olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Candan, yeni İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

AKP

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz