ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI BELEDİYESPOR KONGRESİ YAPILDI

1 Şubat 2013
593 kez görüntülendi

ALAPLI BELEDİYESPOR KONGRESİ YAPILDI

Alaplı Belediye Spor Kulübü’nün seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Alaplı Belediyesi eski Tansa binası üzerindeki Kültür Salonu’nda, Divan Başkanlığını Mehmet Yaman’ın yaptığı toplantıda, seçimlere tek liste ile gidildi.

Kulüp Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun başında bulunduğu yönetim kurulu listesi delegelerden tam destek aldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı’da sporun altyapısı tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

 

Genel kurula gösterilen ilgi Alaplı Belediyespor’un ilçemiz için ne kadar önemli olduğunun gösterdiğini anlatan Çimenoğlu, şunları söyledi;

Bu kongre bizim için önemli. Alaplı’da sporun altyapısı artık tamamlanmak üzere. Futbol sahası ilçemizin kangren haline gelmiş bir sıkıntısıydı. İlçemiz takımları ilçemizde oynaması gereken iç saha maçlarını Ereğli’de, dış saha maçlarını da zaten mecburen deplasmanda oynamak zorunda kalıyorlardı. Yani, futbol sahamız olmadığı için iç saha maçlarımızı içeride oynayamıyordu kulüplerimiz. İlçemizdeki iki kulüp de, kendi sahasında maç yapamıyorlardı. Bu da ilçemiz sporseveriyle kulüplerimizin kopuk olmasına , insanlarımızın ilçemiz sporunu yeterince takip edememesine neden oluyordu. Futbol sahamızdaki sentetik çim kaplama çalışmaları artık sona yaklaştı. Sahamızın sosyal tesisleri bitti, şu anda hazır vaziyette. Yol çalışmaları tamamlandı, zemin çalışması da tamamlanmak üzere. Çok yakında, okul takımlarımız da dahil olmak üzere, kulüplerimiz futbol maçlarını kendi sahasında oynayabilecekler. Voleybolda zaten kapalı spor salonumuz var, takımlarımız maçlarını burada oynayabiliyorlar. Artık ilçemiz gençlerine daha çok spor yaptırma imkanına sahibiz. Altyapımızı da yavaş, yavaş tamamlıyoruz. Bundan sonra, ilçemizde spor daha da gelişecektir. “ dedi.

Yapılan seçimler sonunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Nevzat Çimenoğlu, Tarık Yazıcı, İbrahim Şengün, Besim Çıtlak, Murat Kalay, Mustafa Atmış, Cevat Gür, Harun Semerci, Faruk Bozkurt, Hüseyin Başaran, Zafer Alper, Mustafa Öztürk, Mehmet Şen, Güven Demir, Sinan Taşkın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz