ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ÇAYINDA TİMSAH VAR MI

9 Aralık 2012
785 kez görüntülendi

ALAPLI ÇAYINDA TİMSAH VAR MI

  Alaplı Çayında Timsah var İddiasında  bulunan  vatandaşların sayısı   hızla çoğalıyor

Alaplı Çayında timsah görüldüğü iddiaların üzerine vatandaşlar çay   kenarında timsah beklemeye başladı.  Alaplı İlçe merkezi ile Karşıyaka’yı ikiye bölen Alaplı çayında 1 haftadır timsah gördüğünü iddia eden vatandaşların sayısı hızla   artarken, bazı vatandaşların Belediye zabıta amirliğine çay’da timsah olduğuna yönelik şikayetlerin olduğu bildirildi.

Çay’da timsaha benzeyen bir şey gördüğünü iddia eden Erol Şen, Alaplı Belediye Parkında arkadaşımla dolaşıyordum. Çayda bir hareketlenme gördüm . Yaklaşık 1,5 metre boyunda olan bir şeyin kuyruğunu gördüm .Timsaha benzeyen bir şeydi Bunu yanımdaki arkadaşımda gördü.

Kendinden  başka birçok insanında timsah gördüğünü duyduğunu ifade eden Şen , şunları söyledi;  “İlçe merkezinde eski köprünün üzerinde yaya olarak Karşıyaka’ya  geçen  vatandaşlardan  çayın içinde köprünün altına doğru yüzen bir cisim gördüğünü söylediler.

Bir kaç arkadaşıma konuyu anlattığımda timsahı birçok  insanın daha gördüğünü söylediler. Gördüğüm şey timsaha benziyordu”   dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz