ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ÇPL’DEN ŞİİR DİNLETİSİ

22 Ocak 2014
962 kez görüntülendi

ALAPLI ÇPL’DEN ŞİİR DİNLETİSİ

Alaplı Çok Programlı Lisesi “Bir Yudum Şiir” konulu Şiir Dinletisi düzenledi

Alaplı  Çok Programlı Lisenin düzenlediği”Bir Yudum Şiir” konulu Şiir Dinletisi büyük beğeni topladı.

Çok Programlı Lise öğrencilerinin Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Özgür Aydınoğlu yönetiminde  hazırlamış oldukları “Bir Yudum Şiir”konulu Şiir Dinletisi programına Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran , okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Alaplı Kültür Salonunda okul öğrencilerine saat 10.00 da başladı. Saat 13.00’te diğer okul öğrencilerine sunuldu. Saat 16.00’da protokol ve halka sunuldu.

Daha sonra öğrenciler, çeşitli şairlerin şiirlerini seslendirdiler .Okul Müdürü Rıfat Yiğit, okul öğretmenleri Özgür Aydınoğlu, Gonca Köklü ve Gül Dilek Ansen’de okudukları şiirlerle dinletiye renk kattılar.Bu arada öğrencilerin seslendirdiği Türk Halk ve Türk Sanat Müziği parçaları dinleyenlerden büyük alkış aldı.


From ALAPLI ÇPL ŞİİR ETKİNLİĞİ, posted by Mustafa Kanca on 1/22/2014 (52 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    Programımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Kaymakamımız Sayın Yıldıray Malğaç beyefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Çimenoğlu ile eşleri Dilek ÇimenoğluHanımefendiye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Taşıran beyefendiye Alaplı Devlet Hastanemizin Müdürü Sayın Ramazan Uysal beyefendiye, Okul Müdürü dostlarıma , Öğrenci Velilerime, Basın Mensuplarına, Sanatseer Alaplı Halkımıza, emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerime şükranlarımı sunarım.

Yorum Yaz