ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI EĞİTİM BİR SEN ÜYELERİNE İFTAR VERİLDİ

29 Haziran 2016
1.137 kez görüntülendi

ALAPLI EĞİTİM BİR SEN ÜYELERİNE İFTAR VERİLDİ

Eğitim-Bir-Sen Alaplı Temsilciliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde öğretmen ve idareciler bir araya geldi.


Eğitim-Bir-Sen Alaplı Temsilcisi Murat Asma’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği Alper Düğün salonunda düzenlenirken, öğretmenler dayanışma ve kaynaşma imkanı yakaladı.
Öğretmen ve idareciler arasında ortaya konulan birlik ve beraberliğin de görülmeye değer olduğu iftara 200’ü aşkın davetli katıldı.

Eğitim-Bir-Sen Alaplı Temsilcisi Asma, iftarda gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayının önemine dikkat çekerken, küslüklerin ve dargınlıkların bir tarafa bırakılması gerektiğini söyledi.

2015-2016 eğitim-öğretim yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığına da ifade eden Asma, “İftar yemeğine katılımın yüksek olması Alaplı’da sendikamıza verilen önemi bir kez daha ortaya koydu. Gerçekten görkemli bir akşam oldu. Bu tür vesilelerle üyelerimiz ile sık sık biraraya geleceğiz. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Sendikamız Alaplı’da eğitim ve öğretişmde yaşanan sorunların aşılması adına elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ve göstermeyede devam edecek.”şeklinde konuştu.

Öte yandan İftar yemeği öncesinde salonda akşam ezanını Kılçak Köyü İlk ve Orta Okul Müdürü Süleyman Bayraktar okurken, yemek duasını ise Alaplı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Uludağ yaptı.

Ereğli Eğitim Bir Sen yönetim kurulu üyeleri ile Alaplı Milli Eğitim Şube müdürü Suat Günay iftar yemeğine katıldı.
İftara TBMM’sindeki yoğun çalışması sebebiyle katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise telgraf gönderdi.

eğitim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz