ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI EML ESKİ MÜDÜRÜ BURHAN SEVİNÇ’E ARABA ÇARPTI

2 Aralık 2015
1.214 kez görüntülendi

ALAPLI  EML ESKİ MÜDÜRÜ BURHAN SEVİNÇ’E ARABA ÇARPTI

Alaplı Endüstri Meslek lisesi eski müdürlerinden  Burhan Sevinç’e geri manevra yapan öğrenci servisi çarptı

Ereğli ilçesinde öğrenci servisi geri manevra yaptığı sırada yolda yürüyen Burhan Sevinç’e  çarptı. Kazada yaralanan Sevinç ambulansla hastaneye kaldırılırken öğrenci servisinin sürücüsü ise gözyaşlarını tutamadı.
Kaza Kirmanlı Mahallesi Dış Çeşme Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Hakan Atıcı (44) idaresindeki 67 S 8045 plakalı öğrenci servisi geri manevra yaptığı sırada yolda yürüyen 73 yaşındaki emekli öğretmen Burhan Sevinç’e çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri kaza hakkında bilgi almaya çalışırken öğrenci servisi sürücüsü Hakan Atıcı ağlamaya başladı. Gözyaşlarına hakim olamayan sürücüyü ise trafik polisi “Sıkıntı yapma, olur böyle şeyler” diyerek teselli etmeye çalıştı. Sürücü ifadesinin alınması için polis karakoluna götürülürken, öğrenciler ise başka bir servis ile okullarına gönderildi.
İlçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınan yaralı Burhan Sevinç’in yüzünde ve sağ kolunda kırıklar olduğu öğrenilirken, durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz