ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI EMNİYETİ RÜŞVETE SUÇ ÜSTÜ YAPTI

15 Kasım 2013
777 kez görüntülendi

ALAPLI EMNİYETİ RÜŞVETE SUÇ ÜSTÜ YAPTI

Alaplı Emniyeti Alaplı’da bir işyerinden rüşvet isteyen iki memura suçüstü yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğünde görevli 2 memur, Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren ve eksikleri bulunan özel bakım merkezinin kapatılmaması için sahibinden rüşvet istediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bir süre önce yürürlüğe giren “Bakıma Muhtaç Engelli Bireylere Yönelik Özel Bakım Merkezleri Yönetmeliği” kapsamında eksikleri tespit edilen Alaplı’daki bir özel bakım merkezinin sahibi S.D, polise başvurarak, “merkezin eksikleri nedeniyle kapatılmaması için memurların kendisinden para istediğini” iddia etti.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, yaklaşık 1 aydır sürdürdükleri teknik ve fiziki takibin ardından S.D’den, istedikleri parayı vermek için memurlarla randevulaşmasını istedi.

M.M. ve M.C. ile bir restoranda buluşan S.D, seri numaraları alınan ve miktarı açıklanmayan parayı verirken polis ekipleri operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan 2 memur, Alaplı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Alaplı İlçesi’ndeki özel bir rehabilitasyon merkezinden rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nde görevli Sosyal Çalışma Uzmanları M.Ç. ve M.M., Alaplı Adliyesi’nde çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz