ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ESNAFLARI KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

21 Mayıs 2017
765 kez görüntülendi

ALAPLI ESNAFLARI KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Alaplı Esnaf ve sanatkarlar Odası tarafından dördüncüsü   gerçekleşen “Kaynaşma ve dayanışma Kahvaltısı”‘na katılım yoğundu.

Çalışkanlar Düğün Salonunda gerçekleşen kahvaltıya Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı, federasyon başkanları, il ve ilçelerin esnaf odaları başkanları, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, sivil toplum örgüt başkanları, Türkiye Şampiyonu olan Alaplı Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol Takımı ve esnaflar katıldı.

Birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma kahvaltısının açılış konuşmasını yapan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, göreve geldikleri günden bu yana esnafların sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

Bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirten Gelgeç,” Öncelikle birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma kahvaltımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum.  Bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Biz oda olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Onların sorunlarını gücümüz yettiği kadar çözmeye çalıştık. Esnafımızın işini çözmek için sonuna kadar mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Eskioğlu da etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye Şampiyonu olan Alaplı Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Oturarak Voleybol Takımına ilçemizi başarı ile temsil ettiklerinden dolayı Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ve Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç plaket takdim ettiler.

kahvaltı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz