ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR…..

22 Nisan 2015
672 kez görüntülendi

ALAPLI EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR…..

Çaturoğlu, “Ben Zonguldak’ın milletvekili olacağım, hem Zonguldak’ın hem de Memleketimizin kalkınması için elimden geleni yapacağım. Diğer siyasi partilerde Alaplı’dan seçilebilecek yerlere arkadaş koysunlar bizde sonuna kadar destekleyelim.” Dedi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz Belediye ve İl genel Meclis üyeleri, parti yöneticileri ile birlikte Alaplı’da çeşitli ziyaretlerde bulundu, destek istedi.

 

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağları’ı ziyaret eden Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmada, İlimizin sorunlarını biliyoruz. Bu işin çekirdeğinden yetişmiş biri olarak Zonguldak’ın kalkınması için her şeyi yapacağını söyledi.

 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Çaturoğlu, Ülkemiz iyi bir ivme yakaladığını düşünüyorum. O ivmenin devam etmesi için siyasi istikrarın mutlaka sağlanması gerektiğini bu dönemde de ihtiyacımız olan en önemli şeylerden bir tanesi siyasi istikrarın olduğunu düşünüyorum. İnşallah seçilip gittiğimiz zamanda özelikle memleketimize büyük katkılar yapacağımızın bilinci içerisindeyiz. “ dedi.

HERHANGİ SİYASİ PARTİYİ DESTEKLEMİYORUZ

 

Ardından Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Çaturoğlu, burada Oda Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ocak yaptığı konuşmada, “Biz burada herhangi bir siyasi partiyi desteklemek amaçlı konuşmuyoruz. Biz sadece İlçemizin bağrından çıkan bir abimizi, kardeşimizi yürekten destekliyoruz. Bizim Odamızın içinde yönetiminde farklı görüşte siyasi partiden arkadaşlarımızda var. Biz herkesin görüşüne saygılıyız. Biz gerçekten Faruk Abimizin İlçemize sahip çıkacağına inanıyoruz.”diye konuştu.

 

ZONGULDAK’A HİZMET EDECEĞİM

 

Diğer siyasi partilerde Alaplı’dan seçilebilecek yerlere arkadaş koysunlar bizde sonuna kadar destekleyim diyen Çaturoğlu, Biz bölgemize hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Burada 2 tane organize sanayi bölgemiz var. İmar programlarına işlenmiş tersane ve liman projesi var. Alt yapı anlamında bir takım plan proje çalışmalarımız var. Daha başka neler yapabiliriz onun hesabını hep beraber yapacağız. Bölgemiz için bize bir takım projeler geliyor. Özelikle 2 tane çok büyük proje var, teşebbüz var olur olmaz ama onları ileriki zamanlarda paylaşacağız. Birlik beraberlik içinde olduktan sonra başaramayacağımız iş yok. Ben Zonguldak’ın milletvekiliyim hem Zonguldak’ın hem de Memleketimizin kalkınması için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Çaturoğlu ve beraberindekiler daha sonra, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şoförler Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Esnaf Odası ve Alaplı Belediyesini ziyaret etti.

 

FAR

 

 

FAR2

 

FAR3

 

FAR4

 

FAR5

 

FAR6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz