ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI KENT KONSEYİ TSM TOPLULUĞU KONSER VERECEK

4 Mart 2015
576 kez görüntülendi

ALAPLI KENT KONSEYİ TSM TOPLULUĞU KONSER VERECEK

Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu tarafından kurulan Türk Sanat Müziği Topluluğunun halk konseri vereceği belirtildi.


Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı Aydın Yiğit ve beraberinde koro üyeleri Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’i ziyaret ederek 21 Mart 2015 tarihinde kapalı spor salonunda yapılacak Türk Sanat Müziği Korosunun halk konserine davet ettiler.

Alaplı Kent Konseyi Sanat Komisyonu Başkanı Aydın Yiğit, Alaplı Kaymakamı Atluğ Çağlar’ı ziyaretinde, ilçede sanat ve kültürel eksikliğin giderilmesi için Türk Sanat Müziği topluluğunu kurduklarını söyledi.
Yaklaşık üç aydır haftada dört saat çalışarak belli bir aşamaya geldik.  30 kişilik koro ekibimiz var. Çalışmalarımızın meyvesini vermek adına 21 Mart 2015 tarihinde Alaplı kapalı spor salonunda halk konseri düzenlemeyi uygun gördük. Bu münasebetle ilçemizdeki protokolünü bilgilendirmek için ziyaretlere başladık. Bu vesile ile sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu esnada bizlere desteğini esirgemeyen başta Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ve diğer yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, sanatseverlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “İlçemizdeki sanat ve kültür eksikliğinin giderilmesi için çıktığınız yolda sizleri tebrik ederim. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz