ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MÜFTÜSÜ KUZEY BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

28 Ocak 2013
639 kez görüntülendi

ALAPLI MÜFTÜSÜ   KUZEY BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

 

 Alaplı  İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş ilçemizde faaliyet gösteren bakıma muhtaç kadın-erkek, bedensel ve zihinsel özürlü vatandaşlarımızın kaldığı Özel Kuzey Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

 

 Özel Kuzey Bakım Merkezi Müdürü Serdar Demirkol  ile bir süre sohbet eden Müftümüz, yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kendisine ve çalışanlara teşekkür etti.

   Ziyarette din görevlilerimiz Remzi Eroğlu Zekeriya Karakaya, Metin Yılmaz  Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular.

   Müftümüz Mehmet Bektaş, bakım merkezindeki engelliler ile yakından ilgilenip onlarla bir süre sohbet ederek gönüllerini aldı. Yaptığı konuşmada; “İnsanın dünyada sahip olduğu veya olamadığı her şey bir imtihandır. Hasta ve engelli olmak bir imtihan vesilesi olduğu gibi, hasta ve engelliye bakmakta imtihanın bir parçasıdır. İnsan, maruz kaldığı hastalık ve sıkıntılara isyan etmeden, sabrederek, gönülden Cenab-ı Hakka yönelirse dünyada yaşadığı mahrumiyeti ebedi saadete çevirebilir. Bakıma muhtaç, engelli kardeşlerimize karşı duyarlı olmak, gereken ilgi ve desteği göstermek insani ve dini bir görevdir. Müftülük olarak bizlerde din görevlilerimiz ile birlikte haftada bir gün engelli kardeşlerimizi ziyaret ederek, manevi destek olmaya  ve gönüllerini hoş tutmaya gayret ediyoruz”  dedi.

   Müftü Bektaş’ın  yaptığı konuşma ve duanın ardından bakım merkezi sakinlerine ve çalışanlarına şeker ve kolonya ikram edildi.

   Kuzey Bakım Merkezi Müdürü serdar Demirkol  ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti  belirterek, Müftümüze ve din görevlilerimize teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz