ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETLERİ

10 Ekim 2012
1.289 kez görüntülendi

ALAPLI MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETLERİ

Alaplı Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri  protokol ziyaretlerine başladı.

Alaplı’da Muhtarlar Derneğinin 7 Ekim 2012 tarihinde yapılanolağan kongresinde  başkanlığa seçilen Ahmet Uysal, yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri  Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci ve Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı ziyaret etti.
Önce Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci’yi makamında ziyaret eden Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal  ve  üyeler
Alaplı Jandarma komutanını makamında bir süre oturup sohbet ettiler.
Alaplı’daki  asayiş sorunlarının  güvenlik güçleri ile işbiriliği sonucunda çözüleceğini ifade ettiler.
Daha sonra ilçe Jandarma Bölük komutanlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ardından Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, dernek ve muhtarlar olarak Jandarma ve Emniyet güçlerine her zaman gereken desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini belirterek,”Alaplı Muhtarlar Derneği yönetimi olarak Alaplı ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci ve Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş’a ziyarette bulunduk. Kendilerine Alaplı Muhtarlar Derneği yönetimi olarak teşekkür ediyorum. Bizi en güzel şekilde karşıladılar. Sıcak ilgi gösterdiler. Muhtarlar olarak Jandarma ve Emniyetimize her zaman elimizden gelen katkıyı kamu kurum ve kuruluşlarında işlerin öncelikli yürütülmesi adına vermişizdir. Bundan sonrada her türlü desteği Jandarma ve Emniyetimize vermeye devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu anlamda Emniyet Müdürümüz İsmail Baş’a Alaplı’da yapmış olduğu hizmetler, sağlamış olduğu birlik ve beraberlik ve yeni yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmalarımız sürecektir “ dedi.
 Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş da Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. Karşılık görüş ve fikir alışverişinden bulunulan ziyarette ayrıca toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.


ALBUM ADI MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 10/10/2012 (15 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


ALAPLI MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETLERİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz