ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MYO KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

16 Ekim 2012
780 kez görüntülendi

ALAPLI MYO KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Bülent Ecevit Üniversite Alaplı Meslek Yüksek Okulu ile Türk Kızılay’ı Alaplı Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Okul bahçesinde yapılan kan bağışı kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Türk Kızılay’ı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, MYO’da kan bağışının geleneksel hale geldiğini söyledi. Öğrencilerin kan vermeye çok duyarlı olduğunu ifade eden Yiğit, “Alaplı MYO öğrencileri ve öğretim görevlileri kan vermeye gerçekten çok duyarlılar yılda 2  kez okulda kan bağışı kampanyası düzenlenir ve büyük yoğunluk olur. Bizler Kızılay Derneği olarak İlçemizde ayda 1-2 kez kan bağışı kampanyası düzenlemekteyiz. Düzenlediğimiz bu kampanyalarda halkımız büyük ilgi gösteriyoruz. Kan vererek hayat kurtaran her bağışçımıza ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz”dedi.

Alaplı MYO Müdürü Yard. Doç. Dr Rıfkı Henden, ise, Öğrencilerimizin kan vermelerinden dolayı çok mutlu oluyoruz. Öğrencilerimizin her yıl göstermiş oldukları bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alaplı MYO’nda yapılan kan bağışında 55 ünite kan bağışı yapıldı.

ALBUM ADI ALAPLI MYO KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR, Fotograf Mustafa Kanca on 10/16/2012 (48 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz