ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MYO MEZUNLARI PİLAV GÜNÜ

21 Mayıs 2016
1.297 kez görüntülendi

ALAPLI MYO MEZUNLARI PİLAV GÜNÜ

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu tarafından tüm mezunlara yönelik pilav günü düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, okulumuzun mezunlarına yönelik 1’inci pilav günü düzenlediklerini söyledi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu 1976 yılında Kdz. Ereğli’de Belediye’ye ait iş hanında eğitim öğretim veren bir okulken 1992 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesine bağlı olarak Alaplı Meslek Yüksekokulu adını aldığını ifade eden Henden, “ Bu gün ilkini gerçekleştirdiğimiz mezunlar pilav gününde eski mezunlarımızla okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin bir arada olmasından dolayı çok memnunum. Mezunlar günü bundan sonra geleneksel hale gelecek ve her yıl pilav günü olarak tüm mezunlarımızı bir araya getireceğiz. Okulumuzda emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Özelikle eski Belediye Başkanı Ahmet Zeki Atalay’a bu okulda çok emekleri var.” Diye konuştu.

Etkinliğe, Alaplı MYO eski Müdürü Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Zekai Güner, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Alaplı MYO Müdürü Rıfkı Henden, öğretim görevliler ve öğrenciler katıldı.

pilavv

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz