ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MYO ÖĞRENCİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

12 Mart 2014
603 kez görüntülendi

ALAPLI MYO ÖĞRENCİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri kan bağışında bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu ile Türk Kızılay Derneği Alaplı Şubesi işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

Alaplı Kızılay Başkanı Hayri Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerin destek verdiği kan bağışı kampanyasının geleneksel hale geldiğini söyledi. Öğrencilerin kan verme konusunda duyarlı olduğunu ifade eden Yiğit, “Alaplı Meslek Yüksek Okulunda yılda 2 kez kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Kampanyamıza özelikle kız öğrenciler erkek öğrencilerden daha çok ilgi gösteriyor.”dedi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Rıfkı Henden de öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin kampanyaya desteklerinden mutluluk duyduklarını kaydetti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, kan bağışı kampanyalarını geleneksel hale getirdiklerini ve yılda 2 kez kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Kan bağışına destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Henden, “Her yıl geleneksel olarak yaptığımız kan bağışı kampanyasını bu senede gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gerçekten de çok duyarlı. Kan bir gün herkese lazım olacaktır. Bu kan bağışı kampanyasının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz