ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MYO’NA HAYIRSEVER VATANDAŞLAR SINIF YAPTIRDI

18 Aralık 2013
723 kez görüntülendi

ALAPLI MYO’NA HAYIRSEVER VATANDAŞLAR SINIF YAPTIRDI

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda yenilenen sınıfların açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Alaplı  İlçesinde faaliyette bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu’nun (AMYO) yeniden düzenlenen 7 sınıfın  açılış töreninde protokol bir araya geldi. Alaplılı hayırsever işadamları ve vatandaşların katkıları ile hayata geçirilen ve “Bir Sınıf ta Senin Olsun” kampanyasına destek veren işadamlarına ve hayırsever vatandaşlara teşekkür plaketi verildi. Alaplı Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda düzenlenen törene; Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer,  Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Ali Azar, Alaplı  Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe müftüsü Mehmet Bektaş,  CHP  İlçe Başkanı Hüseyin Tosun,  Alaplı  TSO Başkan Başkanı Recep Ocak ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Düzenlenen programda konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ”Yüksek okulumuzun çeşitli birimlerine gerek sınıf gerekse diğer kısımlarına destek veren tüm Alaplılı  hayırseverlere teşekkür ediyorum. İnşallah amacımız Alaplı’yı  yüksek okul anlamında daha üst sıralarda tutarak ilçemize her anlamda katkı sağlanması taraftarıyız ve bu böylede olacak. Kaymakamımızdan belediye başkanımıza kadar okulumuza her anlamda destek veren herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı konuşmada, üniversitelerinin son 3 yıl içinde öğrenci sayısının yüzde 50 oranında arttığını söyledi.

Akademik personel sayısının da arttığını anlatan Özer, “Bu büyük bir başarıdır. Alaplı’da da okulumuzun öğrenci kapasitesi yüzde 30 arttı. Burada eğitim gönüllülerin desteğiyle bu sayı yükselecektir. BEÜ’nün daha nitelikli eğitim veren yüksek öğretim kurumu olması için çalışıyoruz” dedi.

Alaplı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr Rıfkı Henden de sınıfların yapımında emeği gecen eğitim gönüllerine teşekkür ettiklerini kaydetti.

 

Alaplı  Kaymakamı Yıldıray Malğaç  ise, “Alaplı  Meslek Yüksek Okuluna yeni sınıfların kazandırılması anlamında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Üniversite anlamında ilçemizin daha da üste sıralarda yer almasını canı gönülden arzu ediyoruz” dedi.

Törende, eğitime katkı sağlayan kişi, kurum ve kuruluşlara plaketleri verildi.

From ALAPLI MYO SINIF AÇILIŞI TÖRENİ, posted by Mustafa Kanca on 12/18/2013 (70 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz