ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI MYO’NDAN PLAKET

20 Aralık 2013
619 kez görüntülendi

ALAPLI MYO’NDAN PLAKET

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda bir sınıfın yenilenmesine katkılarından dolayı, Rektör Prof.Dr. Mahmut Özer tarafından plaket verildi.


Çeşitli kişi,kurum ve kuruluşların katkılarıyla , BEÜ tarafından başlatılan “Bir Sınıfın da Senin Olsun” kampanyası çerçevesinde yenilenen sınıflar için açılış töreni düzenlendi. Tüm sınıfların, protokol mensuplarının katılımıyla kurdele kesilmek suretiyle tek tek açılışının yapıldığı törende, Alaplı Belediyesi de bir sınıfın yenilenmesine katkılarından dolayı plaketle onurlandırıldı. BEÜ Rektörü Prof.Dr. Mahmut Özer, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na sınıfların yenilenmesine katkılarından dolayı teşekkür ederek, “ Üniversitemiz, her geçen gün eğitim kalitesi artan bir üniversite. Bu kalitenin artırılmasında hayırsever kişi,kurum ve kuruluşların da desteği bizim için çok önemli. Bugün de burada yenilenen 7 sınıfı, yenilenmesine katkıda bulunan kişi,kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileriyle hizmete açıyoruz. Bu desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz. “ dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Alaplı Belediyesi olarak eğitim kurumlarının hepsine ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek, “Alaplı Meslek Yüksekokulu, hem sosyal, hem kültürel, hem de ekonomik olarak bizim için çok önemli bir eğitim kurumu. Diğer eğitim kurumlarımıza olduğu gibi Alaplı Meslek Yüksekokulu’na da elimizden gelen desteği ve hizmeti vermeye çalışıyoruz. Daha önce okulumuzun çevre düzenlemesine katkıda bulunmuştuk. Sınıfların yenilenmesine de katkıda bulunduk. Bundan sonra da bu katkılarımız devam edecek. “ dedi.
Törende ayrıca sınıfların yenilenmesine katkıda bulunan Alaplı Kaymakamlığı ve Alaplı Müftülüğü’nün yanı sıra diğer kişi, kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket ve teşekkür belgesi verildi.

plaket

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz