ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI OSB ETÜT PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

23 Ekim 2013
623 kez görüntülendi

ALAPLI OSB ETÜT PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İlimiz ve ilçemiz ekonomisi için büyük önem arz eden Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin çalışmalarında proje yapımı aşamasına gelindi.


Alaplı Kaymakamlığından alınan bilgiye göre Organize Sanayi Bölgemizin kamulaştırma işlemlerinin bitmesinin hemen akabinde Etüt-Proje çalışmalarına hız verilerek çalışmalar sürdürülmüştür.
Çalışmalar neticesinde bölgemizin Halihazır Harita, İmar planına esas Jeolojik Etüt raporunun hazırlanması, Arsa düzenleme uygulaması ve Parselasyon Planı, Altyapı uygulama projeleri ve Altyapı keşif ve ihale dosyasının hazırlanmasını içeren Etüt-Proje Mühendislik Hizmetleri ihalesi 01/10/2013 tarihinde Ankara’da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılmış ve akabinde Bakan onayı alınarak ihale geçerlilik kazanmıştır.
Bölgemizin Etüt-Proje Mühendislik Hizmetleri Kdv hariç 195.000 TL bedelle Piramit Mühendislik Müşavirlik Ltd.Şti.’ne ihale edilmiş olup firma ile 22.10.2013 tarihinde, Alaplı Kaymakamlık Makamında, Alaplı OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı İlçe Kaymakamımız Yıldıray MALĞAÇ ile sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme gereği işin süresi altı aydır.
Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin İmar ve Parselasyon planlarının yapımından sonra yatırımcılara arsa tahsislerine ve altyapı inşaatına başlanılacaktır.

OSB Sirketi Sozlesme 2
OSB Sirketi Sozlesme 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz