ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

9 Ağustos 2013
698 kez görüntülendi

ALAPLI PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Alaplı’da Ramazan Bayramı  dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Alaplı Hükümet Konağında  düzenlenen programda,  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, , Alaplı Garnizon Komutanı Emre Balci , Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Protokol üyeleri, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti.

Alaplı’da resmi bayramlaşma töreni saat 11:30′da Alaplı Hükümet Konağında yapıldı. Bayramlaşma törenine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç   Alaplı Garnizon Komutanı Emre Balci, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ile daire amirleri, siyasi parti yöneticileri ve meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’ın yaptığı dua ile buradaki bayramlaşma sona erdi. Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Alaplı İlçe emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.  Yıldıray Malğaç başkanlığındaki heyet, bayram olmasına rağmen görevlerinin başında bulunan polislerin bayramını kutladı. İlçe protokolü polis merkezinden sonra Alaplı Belediyesi itfaiye amirliğini ve  Alaplı İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’nı ziyaret etti. Resmi törenle karşılanan heyet, burada subay, astsubay, er ve erbaşların bayramını kutladı.

ALBUM ADI ALAPLI PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI, Fotograf Mustafa Kanca on 8/08/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz