ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

18 Temmuz 2015
688 kez görüntülendi

ALAPLI PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Alaplı’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Alaplı Belediyesi Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, sivil toplum kuruluşlarını başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Programda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Herkesin bayramını kutluyorum. Huzur, dostluk ve birlik içinde hep birlikte daha nice bayramlar geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar da

“Aramızda düşmanlık ve kavga olabilir bu bayramların en güzel yanı birlikte huzur içinde olmaktır. Kardeşlik havasında nice bayramlar geçirmek dileğiyle tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri İlçe Emniyet, İtfaiye ve Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşma programına katıldı. Alaplı Devlet Hastanesi ve Diyaliz Ünitesinde hastaları ziyaret eden protokol üyeleri hastaların bayramını kutlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz