ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI SEVDALISI ÇALIŞIYOR….

27 Aralık 2014
657 kez görüntülendi

ALAPLI SEVDALISI ÇALIŞIYOR….

Alaplı Belediyesi tarafından yeni alınan iş makineleri, Alaplı Merkez Cami önünde düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Törende konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 9 aylık Belediye Başkanlığı süresinde çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Alaplı sevdalısı olarak İlçeme en güzel hizmeti sunabilmek için var gücümle çalışacağını vurgulayan Tekin, “Alaplı Belediyemizin araç parkını genişlettiğimiz için son derece mutluyuz. Bu araçların alınmasında bize destek ve yetki veren Alaplı Belediyesi Meclis üyelerimiz başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Devlet Malzeme Ofisi’ne, İller Bankasına ve önceki dönem Belediye Başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bu araçlar bundan böyle Alaplı’mızın her köşesinde halkımıza hizmet vereceklerdir. Belediye seçimlerini kazandığımız günden bu güne kadar 9 ayımızı doldurduk. Alaplı’da hizmetlerimize devam ediyoruz. Bize bazı arkadaşlarımız çok hızlı gidiyorsunuz diyorlar. Biz evet çok hızlı gidiyoruz. İnşallah yorulmadan bu hızla yolumuza devam edeceğiz. İlçemize en güzel hizmetleri sunacağız. Gümeli mahallesinin yolu bitti, bu zaman kadar hiç girilmemiştir. Yüksek okulun yanında eski Tepeköy giriş yolu hem araç yolu, hem de yay yolunu bitirerek hizmete açtık. Cem evi yolunu tamamladık. Batur sitesi yolu, Özer yazıcı cami yollarında çalışmalar devam ediyor. Sahilimizde yürüyüş yolu yaptık. Şadırvan ve Cami önümüzü yeniden düzenleyerek güzelleştirdik. 9 ay gibi kısa sürede Belediye personelimizle bu işleri başardık. Ben bir Alaplı sevdalısıydım. Alaplı halkı bana 5 yıl yetki verdi. Bu yetkiyle İlçemize en güzel hizmeti vermeye devam edeceğim.” Diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de, yeni alınan araçların hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunduğunu belirterek, yerel seçimlerin ardından siyasetin bir kenara bırakılması gerektiğini ve bunun en güzel örneğinin Alaplı’da görüldüğünü söyledi. Belediye Başkanı Nuri Tekin’in siyaseti bir kenara bırakarak tüm Alaplı’nın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Köktürk, Alaplı Belediyesinin kısa zamanda çok iyi çalışmalara imza attığını ifade etti.

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Ali ihsan Köktürk, CHP eski İl Başkanı Harun Akın, Eski Belediye Başkanları Mehmet Sözer, Seçkin Tekin ve Faruk Çaturoglu tarafından kesildi. Törende vatandaşlara ikramda bulunuldu.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz