ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO 10.KAN BAĞIŞINI DÜZENLEDİ

28 Mayıs 2015
734 kez görüntülendi

ALAPLI TSO 10.KAN BAĞIŞINI DÜZENLEDİ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Kızılay ile ortaklaşa 10.Kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.


Alaplı Merkez Camii önünde Kızılay ile ortaklaşa bugün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında 10. Kan Kampanyası gerçekleştiren TSO’da bağışa gösterilen ilgi Kızılay yetkililerinin yüzünü güldürdü.

Düzenlenen kan bağışında  Alaplı TSO Başkanı Ocak, 10 yıldır geleneksel hale getirdikleri kan kampanyasında Alaplılı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, “Bugün yine bir kampanyamızı oda üyelerimizin, vatandaşlarımızın destekleri ile gerçekleştiriyoruz. İlk başladığımız günden bugüne her yıl artarak devam eden organizasyonumuzda hemşerilerimiz bizi her yıl olduğu gibi buy yılda bizi mahçup etmedi.

Kızılay yetkililerimizden aldığımız bilgiye göre, bin ünite kan toplamışız. Kan vermek bir insanlık görevidir. Bizlerde ilçenin en büyük sivil toplum örgütü olarak, yine önemli bir sivil toplum örgütümüz olan Kızılay’a vatandaşlarımıza kan bağışında bulunup, hayat kurtarmaları için destek oluyoruz. Kampanyamızda bağışlanan ünite sayısı her yıl 100’ün altına düşmüyor. Bugün gerçekleştireceğimiz kampanyada aynı şekilde. Bu ilgiyi odamız ve Kızılay’a  gösteren Alaplılı hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” ifadelerini kullandı.

kanbağışı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz