ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO BAŞKANLIĞINA RECEP OCAK ADAY

17 Mayıs 2013
833 kez görüntülendi

ALAPLI TSO BAŞKANLIĞINA  RECEP OCAK ADAY

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olan Recep Ocak düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile arkadaşlarını tanıttı.

 

Alaplı’da 26 Mayıs Pazar günü yapılacak  olan TSO Meclis Üyeliği ve komite seçimleri öncesinde Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Oda Başkan Vekili Recep Oca

Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, Meclis Başkanı İsmail Adatepe, Eski Meclis Başkanı Şenol Usaç, Başkan Vekili Tarık Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Oktay, Burak Yaman, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ve  TSO  Yönetim ve Meclis üyeliklerine aday bazı TSO üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Başkan adayı TSO Başkan Vekili Recep Ocak, kendi içlerinde sağlamış oldukları birlik ve beraberliğin odaya ve Alaplı’ya çok şeyler kazandıracağını söyledi.

Ocak, “Bildiğiniz gibi Odamızın olağan genel kurulu 26 Mayıs 2013 günü yapılacaktır. Ben öncelikle şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına 4 yıldır Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve bizlere ağabeylik yapan çok değerli başkanımız Sayın Rafet Kılıç’ a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada yeni bir heyecan ve yeni bir oluşumla başlattığımız daha iyi bir Alaplı projemizin temellerini siz değerli dostlarımızla birlikte atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok zor ve meşakkatli bir göreve talip olduğumuzun farkındayız. Bu görevi bizlere layık gören ve destek veren siz değerli dostlarımızın yüzünü kara çıkartmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Çünkü biz üstümüze aldığımızın sorumluluğun bilinciyle hareket edecek ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Ancak şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Ben ekibim ve klasik vaatler ve söylemler yerine gerçekleri konuşacağız ve birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz.

 

Oda Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ocak,  birlik ve beraberlik içeresinde çalışmalara başlayacaklarını belirterek, “İyi bir ekip oluşturduk.  Bu ekibimiz ile birlikte 4 yıl boyunca ilçe ekonomisinin yeniden ayağa kalkması için çalışacağız. Herkesi kucaklayan güzel bir ekibimiz var. Her kesimden üyemiz var.  Herkesten destek bekliyoruz.  Biz Alaplı’ya  ve geleceğine yön vereceğiz” dedi.

 

Ocak’ın birinci gruptan üç firma ile gireceği ve 5 gruptan toplam 11 Meclis Üyesinin seçileceği seçimlerde Ocak’ın listesini şu isimlerden oluşuyor:

1 GRUP

Recep Ocak,

Yüksel Koçak,

Uğur Kuşçuoğlu.

2. GRUP

Nedim Kaplancan,

Hasan Öztürk

3 GRUP

Mustafa Yener,

Cüneyt Gülsoy,

4. GRUP

Tarık Yazıcı

Burak Yaman

5 GRUP

Ali Çalışkan

Selçuk Oktay

ALBUM ADI ALAPLI TSO ADAY TANITIM KAHVATI, Fotograf Mustafa Kanca on 5/17/2013 (52 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz