ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO EN FAZLA VERGİ VERENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

9 Şubat 2013
806 kez görüntülendi

ALAPLI TSO EN FAZLA VERGİ VERENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Alaplı  Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2009, 2010 ve 2011 yılı vergi rekortmenleri için ödül töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende  2009, 2010 ve 2011 yılı vergi rekortmenlerine plaket  verildi.

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda gerçekleştirilen törene Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Emniyet Müdürü İsmail Baş, SGK Zonguldak İl Müdürü Kamuran Öner,

İŞKUR Müdürü Gönül Durusu, Kdz.  Ereğli Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanıİbrahim Sezer, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, AlaplıTSO Meclis Başkanı Şenol Usaç, yönetim kurulu üyeleri, ile siyasi parti ilçe başkanları ile oda ve dernek başkanları katıldı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçenin yüzde 7’sini çalışanlar, öğrenciler ve emekliler oluşturduğunu, bu yüzden de işsizlik oranını Türkiye ortalamasının altında olduğu söyledi.

Kılıç, Alaplı’nın önemli bir bölümü ERDEMİR, TTK ile küçük ve orta ölçekli sanayi tesislerinin yanı sıra kamu kurumlarında çalıştığını belirtti.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da ilçeden dünyanın birçok yerine çeşitli sektörlerde ihracat yapıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından kurumlar vergisi rekortmenleri Birlik Makine, Şen Ziraat ve Alper Fındık yöneticileri ödüllerini Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ın elinden aldı

Gecede 2009, 2010 ve 2011 yıllarında kurumlar ve Gelirler vergisinde ilk üçe giren rekortmenler ile 20 kişiden fazla işçiye istihdam sağlayan 12 kişiye plaketleri verildi.

ALBUM ADI ALAPLI TSO ÖDÜL TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 2/08/2013 (62 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz