ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO İFTAR YEMEĞİ VERDİ

28 Temmuz 2012
910 kez görüntülendi

ALAPLI TSO İFTAR YEMEĞİ VERDİ

 

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine iftar yemeği verildi.

 

Alaplı Dere Restaurant da verilen iftar yemeğinde konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Ramazan ayının kültür ve medeniyet ayı olduğunu kaydederek şunları söyledi;

“Ramazan bir kültürdür bir medeniyettir. Bir dünya görüşüdür. Ramazan İslam’ın rahmetle yoğurulmuş adaletini bilgi ile bütünleşmiş ahlakını bütün insanlığa gösteren bir rahmet ve bağışlanma ayıdır. Oruç nefislerimizi terbiye etmeyi ve her türlü kötü alışkanlıklardan bizi arındırmalıdır. Bu ayda dolayısıyla orucun neleri bozduğu ile ilgilenmek yerine bozulan kişiliklerimizi orucun hikmetiyle nasıl onarmak gerektiğiyle ilgilenmek daha önemlidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sakarya Erenler İlçesine tahini çıkan Müftüsü Hüseyin Başa TSO Başkanı Rafet Kılıç tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

İftar Yemeğine, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kdz Ereğli TSO Başkanı, Mehmet Genç,  Kdz.Ereğli Müsaid  Başkanı Faruk Yazıcı, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri , üyeler  ve çok sayıda  davettli katıldı.

, ( )




ALAPLI TSO İFTAR YEMEĞİ VERDİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz