ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO TOBB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

24 Haziran 2013
543 kez görüntülendi

ALAPLI TSO  TOBB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Önümüzdeki günlerde Alaplı Organize Sanayi Bölgesine yatırımcı bulmak için Kayseri ye bir heyetle ziyaret gerçekleştireceklerini bildirdi.

 

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Recep Ocak Başkanlığında Meclis Başkanı Hasan Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık yazıcı ,Meclis Başkan Vekili Mustafa Yener Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Yaman Selçuk Oktay ,Meclis Üyeleri Ugur Kuşçuoğlu ,Cüneyt Gülsoy Yüksel Koçak ve Genel Sekreter Taner Arslan dan oluşan bir heyetle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu nu makamında ziyaret ettiler.

Ocak, yaptığı yazılı açıklamada,  Alaplı, Ankara ve İstanbul’a yakınlığı ile yatırım için oldukça cazip bir konuma sahip olduğunu söyledi.

 

“TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlunu makamında ziyaret ederek İlçenin belli başlı sorunlarını kendilerine aktardık. Alaplı OSB 2 km mesafede deniz kıyısında ÇED i tamamlanmış ALPORT Limanımız mevcut. Bu bölgeye yatırım yapacak olan Firmalar OSB’de ürettikleri ürünlerini Liman’dan Türkiye’nin ve Dünyanın her yerine rahatlıkla ulaştırabilme şansları var. İstanbul boğazı 90 mil mesafede bu demek oluyor ki, gemi ile 6-7 saatte ürününüz İstanbul’a ulaşabilecek. Önümüzdeki günlerde Osb’ye yatırımcı bulmak için Kayseri ye bir heyetle ziyaret gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz