ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO YÖNETİMİ CHP VE AK PARTİYİ ZİYARET ETTİ

4 Nisan 2014
628 kez görüntülendi

ALAPLI TSO YÖNETİMİ CHP VE AK PARTİYİ ZİYARET ETTİ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, CHP ve Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.


Ocak, CHP İlçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinde siyasi partilerin seviyeli bir seçim yarışı içinde olduklarını söyledi.
30 Marttan önce Alaplı da bir kenetlenmek adımı atacaklarını söylediklerini bunu ilk adımını da Siyasi partilere ziyarette bulunarak başlattıklarını ifade eden Ocak, şunları söyledi:
“Belediye Başkanın Nuri Tekin’in belediye rozetini takarak 50 bin nüfuslu İlçemizin Belediye Başkanı olacağını ben yürekten inanıyorum. Alaplı’da en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Belediye Başkanımızın her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum.”
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de, 2 aydır seçim çalışmalarında partimin rozetini takmadan çalıştığını belirtti. Alaplının menfaatleri noktasında iktidar partisiyle her yere gitmeye hazır olduğunu anlatan Tekin, “Artık Belediye Başkanıyım, Belediye Başkanı rozetiyle halkımın her zaman yanındayım. İlçemize en iyi hizmetleri vermek için var gücümüzle sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışacağız. Biz halkımıza söz verdik o sözleri tutacağız. Burada ben yaptım yok biz yaptım vardır. Alaplı her şeyi ile bir bütündür. Bu bütünlükle hep birlikte çalışacağız. İktidar partisi ile birlikte Alaplının menfaatleri noktasında her yere gitmeye hazırız. Gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız.” Dedi.
Ocak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’u ziyaret etti.

From ALAPLI TSO CHP TEŞKİLATI ZİYARETİ, posted by Mustafa Kanca on 4/03/2014 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz