ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI TSO’DA İSTİŞARE TOPLANTISI

5 Mart 2016
803 kez görüntülendi

ALAPLI TSO’DA İSTİŞARE TOPLANTISI

Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Yönetiminin katılımıyla bir istişare toplantısı düzelendi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu bölgedeki yatırımlar, projeler ve çözüm bekleyen sorunların ele alındığı istişare toplantısında bir araya geldi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda bölgedeki yatırımlar, projeler ve çözüm bekleyen sorunlar ile değerlendirmelerde bulunuldu.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, toplantıda yaptığı konuşmada ilçeyi ve bölgeyi ilgilendiren yatırım ve projeler ile ilgili istişare toplantısın düzenlediklerini söyledi.

Alaplı OSB’de alt yapı ihalesinin Haziran ve Temmuz aylarında yapılacağının müjdesini veren Ocak, “Alaplı TSO ve MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı düzenledik. İlçemizi ve bölgemiz için önem taşıyan yatırımlar, projeler ve çözüm bekleyen konular ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımız verimli geçti. Bu arada ilçemiz için önem taşıyan Alaplı OSB ile ilgili altyapı ihalesi Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak ve temelini atacağız. Ben bu vesile ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na ve bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum. MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetimine bu toplantımıza iştirak ettikleri için teşekkür ederim. MÜSİAD ilçemizde en önemli STK’lardan biridir “ dedi.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, gerçekleştirilen toplantının çok önemli olduğunu, STK’lar olarak her zaman istişare içinde olunması gerektiğini ifade ederek,  kendilerini ağırlayan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Toplantıda Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ‘e üzerinde  ATSO yazlı duvar saati hediye etti.

istişare

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz