ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI ÜZÜLMEZİ ÜZDÜ…..

15 Şubat 2015
639 kez görüntülendi

ALAPLI ÜZÜLMEZİ ÜZDÜ…..

Alaplı Belediye spor, Üzülmez sporu 2-0 yenerek puanın 26’ya yükseltti. Playof oynama şansını sürdürdü.

 


Alaplı Şehir stadında oynanan maçta Alaplı Belediye spor, Üzülmez karşısında ilk yarıda İsmail’in ayağından bulduğu penaltı golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
2. yarıya hızlı başlayan Alaplı Belediyesi, bulduğu bir çok gol pozisyonunu değerlendiremezken maçın son dakikalarında Sefa’ın ayağından bulduğu golle maçı 2-0 kazanarak puanını 26 yükseltti.
Maçın ardından futbolcularını gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Alaplı Belediye spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay, futbolcularımız maç boyunca güzel bir futbol oynadılar. Zaman,zaman gergin anlar yaşandı ama bunlar futbolun içinde olan şeyler, takım olarak çok iyi durumdayız. Lige geç hazırlandığımız için ilk yarıda şanssız yenilgiler almıştık. Ancak kısa sürede toparlanarak üst sıralara doğru çıkmaya başladık. Ligin 2. yarısında oynadığımız 4 maçta hiç yenilmedik. 2 galibiyet 2 beraberlik aldık. Hedefimiz playoflara katılmak bunun çok çalışmamız lazım. Alaplı Belediye spor şehrimizin takımı, takımımızın başarısı Alaplı’nın başarısıdır. Bunun için herkesin Alaplı Belediye spora sahip çıkarak destek vermesini bekliyoruz.Ayrıca şehir stadına 500 kişilik tribün yapılacak.. Önümüzdeki yıl itibariyle futbol severler tribünde maçlarını izleyecekler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz