ALAPLI HABERLERİ

ALAPLI YAĞLI GÜREŞLERİ 13 EYLÜL’DE

3 Eylül 2014
700 kez görüntülendi

ALAPLI YAĞLI GÜREŞLERİ 13 EYLÜL’DE

 

Alaplı 28. Yağlı Pehlivan Güreşleri 13 Eylül 2014 Cumartesi günü yapılacak.

Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı 28. Yağlı Pehlivan Güreşleri Komite Başkanı Nuri Tekin,  13 Eylül’de Alaplı Kapalı Spor Salonu yanındaki Alaplı Belediyesi Spor Sahası’nda yapılacak olan yağlı güreşler için hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.

Güreşlere, Kırkpınar’da finalde güreşen Fatih Atlı ve İsmail Balaban’ın da aralarında bulunduğu 20’nin  üzerinde başpehlivanın katılacağını bildiren Alaplı Belediye Başkanı ve Güreş Komitesi Başkanı Nuri Tekin, “Güreşlere 13 boyda, 500 civarında güreşçinin katılacağını tahmin ediyoruz.  Güreşseverler , Kırkpınar ayarında bir güreş izleyecekler. “ dedi.

28. Yağlı Pehlivan Güreşleri için Güreş Ağası Burhan Alper ve Güreş Komitesi’nin de katılımıyla hazırlıkların sürdüğünü belirten Başkan Nuri Tekin, “ Çevre yerleşim birimlerini de kapsayacak şekilde, afiş ve anonslarla ve diğer kitle iletişim araçlarıyla iyi bir tanıtım kampanyası yürütüyoruz.  Yurt dışındaki gurbetçilerimiz de dahil olmak üzere, ülkemizin her yerinden  tüm güreşseverleri 13 Eylül’de ilçemize davet ediyoruz. Amacımız, güreşseverlere Kırkpınar’ı aratmayacak bir güreş izlettirmek. “ dedi.

28. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin 13 Eylül Cumartesi günü saat:10.00’da yapılacak açılışla başlayacağını belirten Belediye Başkanı ve Güreş Komitesi Başkanı Nuri Tekin, “Açılıştan önce, başpehlivanlarımızın da katılımıyla, Belediye binamızın önünden başlayarak, er meydanına kadar davul zurna eşliğinde kortej düzenleyeceğiz. Açılışın ardından da küçük boylarla güreşler başlayacak. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz